Tonerbestilling

Kontakt os

Bestil toner til din TA Triumph-Adler printer / MFP – kopi – print og scanner via nedenstående bestillingsformular eller hos den forhandler, hvor du har købt printeren. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os pr. telefon 70 20 16 32 eller sende en mail på info@ospoffice.dk

 


 

Køb originale Triumph-Adler toner til din maskine

Her på siden kan du købe de originale og ægte toner til din maskine. Det er vigtigt for os, at vi kan garantere for kvalitet og indhold i vores toner, så vi altid er sikre på, at din printer eller kopimaskine fungerer optimalt og leverer knivskarpe prints. Vores Triumph-Adler toner er særligt udviklet efter specifikke krav og bliver jævnligt underkastet laboratorieundersøgelser, så vi har helt styr på både værdier og indholdet i dem. Det er efterhånden mange steder at købe toner fra på nettet, men vi er af den holdning, at det sikre valg mod den bedste kvalitet er at købe dem direkte fra os eller hvor du har købt din printer. På den måde sikrer du maskinernes garanti.

 

Der har været en del snak om uægte, eller såkaldte kompatible toner, i længere tid, og der er tilsvarende mange forskellige holdninger til brugen af dem. Vi oplever, at flere og flere uautoriserede firmaer skyder frem på internettet og er i stand til at sælge kompatible toner til lavere priser. Men man skal være opmærksom på en række ting, når man kigger efter sådanne toner. Kvaliteten på disse vil ofte afhænge af producenten, og der kan være stor variation og udsving i resultatet af de kompatible. Man vil også kunne læse sig til, at nogle producenter genopfylder originale hylstre fra Triumph-Adler toner og sælger dem som kompatible enheder, så de er sikker på, at de passer perfekt på vores modeller. Men problematikken ligger i, at vi ikke kan garantere for indhold eller vide, hvordan de produceres med overbevisning. Derfor anbefaler vi altid, at du får fat i originale Triumph-Adler toner til din printer, og dermed sikrer du god kvalitet og garanti på din maskine.

 

Automatisk toner bestilling

Vore printere og kopimaskiner kan alle opsættes til automatisk toner bestlling. På den måde undgår du helt at løbe tør for toner.

Hvad er der i Triumph-Adler toner?

Når vi udvikler og tester Triumph-Adler toner, så gør vi det med henblik på, at alle ressourcer anvendes på optimal vis gennem hele produktets livscyklus. Vi sørger altid for, at vores toner overholder alle de lovmæssige krav, der stilles, hvilket sikrer, at vi kan stå inde for produktets indhold. Hvis der anvendes originale Triumph-Adler toner efter anvisninger, så er de samtidig ikke sundhedsskadelige. Regelmæssige test af vores toner forsikrer os også om, at vi opretholder den samme høje standard, der giver det bedste resultat for brugere af vores maskiner verden over.

 

Tilhørende har vi udviklet et lukket tonersystem til flere af vores mere avancerede printer- og kopimaskineløsninger. Dette medfører, at der ikke er direkte kontakt med toneren, således at ingen tonerrester efterlades i maskinen, som kan forurene eller påvirke driften på maskinen. Triumph-Adler toner og tromle har typisk 15 gange længere levetid end tilsvarende produkter fra konkurrerende producenter. Alle disse overvejelser og specifikationer er en del af det, som udgør en Triumph-Adler toner og måden, den udnyttes på. 

Hvordan udskriver Triumph-Adler toner i farve?

Når du bestiller et Triumph-Adler tonersæt til din farvemaskine, så vil du modtage fire forskellige toner. Disse fire toner, eller farver, anvendes verden over og dækker over et farvesystem, som kaldes CMYK. CMYK står for Cyan, Magenta, Yellow og Key. Key er den sorte farve, og den kalder vi for black i vores sæt. Dette system er det mest udbredte indenfor printer og trykmaskiner, og du vil ofte opleve, at alt materiale der sendes til tryk skal leveres i et CMYK-format.

 

Når du bruger en farvemaskine med Triump-Adler toner, så er de tre farver; Cyan, Magenta og Yellow i stand til at blande sig med forskellig intensitet for at producere lige den farve, som du skal bruge på dit print. Blandes de sammen med fuld intensitet vil de i teorien give farven sort. Men i virkeligheden ser resultatet af dette mere brunt eller gråt ud, og derfor tilføjer man Key (eller black) som den fjerde toner, så man er i stand til at skabe en ren og flot sort farve.

 

 

Vores produkter
Kopi-print-scan Farve MFP Multifunktion Printer
Se produkter
Kopi-print-scan Sort/hvid MFP Sort/Hvid Kopimaskine
Se produkter
Printer farve Farvelaserprinter
Se produkter
Printer sort/hvid Sort/hvid printer
Se produkter