Servicebestilling

Kontakt os

Reperation af printer og kopimaskine

Hvis du trænger til en reparation af printer eller kopimaskine, så er du landet det helt rigtige sted. Uanset om du har problemer med din HP, Canon, Brother, Konica, Minolta, Ricoh, Sharp, Xerox, OKI eller anden maskine, så er vi i stand til at servicere dig. Det kan også være, at dit kontorudstyr bare mangler et nødvendigt eftersyn. Måske er visse dele i dårlig stand, der er problemer med papirindtag, du oplever stop i maskinen eller måske noget helt fjerde. Uanset hvad situationen er, så er der hjælp at hente. 

Vi tilbyder erhvervskunder landsdækkende support, service og reparation af printer, multimaskiner, scannere, kopimaskiner og plottere uanset mærke, model eller producent – store såvel som små. Hos TA Triumph-Adler er det også muligt at tegne en serviceaftale på både kopimaskine og printer af vores mærke, så du altid er på forkant med dine maskiner og vedligeholdelsen af dem.

Reperation af printer uanset mærke og model

Vi er ikke kun eksperter i TA Triumph-Adler maskiner. Vi har dybdegående og teknisk erfaring med alle de mest populære og anvendte mærker samt modeller “derude”. Det betyder altså, at vi sagtens kan servicere dig og dine forskellige maskiner, og uanset om det drejer sig om reparation af printer eller et eftersyn på forskellige kopimaskiner, så står vores erfarne serviceteknikere klar til at besøge dit kontor. 

Vi servicerer og reparerer alle mærker og modeller indenfor:

•    Triumph-Adler
•    HP 
•    Canon
•    Konica
•    Miniolta
•    Xerox
•    Ricoh
•    Brother
•    OKI 
•    Sharp
•    Toshiba
•    Océ
•    Olivetti
•    Kyocera

 

Står din printer, kopimaskine, scanner, fax eller plotter ikke på listen? 
Kontakt os på tlf.: 70 20 16 32, eller udfyld formular i bunden, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Kan det betale sig med en reparation af printer eller kopimaskine?

Ja, det kan det! I langt de fleste tilfælde kan det betale sig med en reparation af printer, kopimaskine eller andet kontorudstyr, for ofte er det ganske få sliddele, der skal skiftes eller renses før, at maskinen kører optimalt igen. Det er faktisk muligt at fremtidssikre og holde sine maskiner kørende i rigtig lang tid, hvis man husker at få dem serviceret og vedligeholdt korrekt. En gammel tommelfingerregel fortæller, at man sparer op til 60% af prisen på en ny kopimaskine ved at reparere sin nuværende.

 

OSP kopi- og printerservice


Serviceaftale på Triumph-Adler kopimaskiner og printere

Hold din Triumph-Adler maskine i topform med en serviceaftale. Med en serviceaftale til din TA-printer sparer du tid og penge, får overblik og undgår uforudsete udgifter. Minimér risikoen for driftsstop på din printer eller MFP gennem en serviceaftale hos os. Alt for ofte ignoreres de små problemer, og først når printeren har driftsstop tages der hånd om problemet. Med en serviceaftale på din printer minimerer du besværet med papirstop, tonerspild, fejlkoder og de dyre printerreparationer. Softwaren i kopimaskinen holder øje med din tonerbehandling og slitage på øvrige dele, og sørger for automatisk at genbestille de forbrugsstoffer den er ved at løbe tør for. Toner og øvrige forbrugsstoffer sendes direkte til dig med posten, og du er kørende igen på kort tid.

Printerservice udføres direkte på dit kontor af vores erfarne teknikere, som sørger for eftersyn og vedligeholdelse af din printer eller MFP, så du slipper for at sende maskinen til reparation og behøver kun at fokusere på dit arbejde. Vi er kun et opkald væk.

Serviceforsikring

På vore mindre produkter kopimaskiner MPF og printere, kan du tegne en serviceforskring, som sikre dig mod uforudsete udgifter. Månedlig omkostning ved 3 års on-site serviceforsikring på din TA Triumph-Adler printer og kopimaskine:

 

TA Triumph-Adler serviceaftale


  Udfyld On-site Serviceaftale og mail den til info@ospoffice.dk eller send til OSP ApS, Industriparken 27, 9610 Nørager.

Bemærk:

Betaling forfalder helårligt forud
Priser er excl. moms, miljøbidrag, forbrugsdele og toner.
Vi udfører også reparation på kontormaskiner fra andre producenter.

Ring til os og hør nærmere på tlf. 70 20 16 32

Udfyld formular - så kontakter vi dig hurtigst muligt


Vores produkter
Kopi-print-scan Farve MFP Multifunktion Printer
Se produkter
Kopi-print-scan Sort/hvid MFP Sort/Hvid Kopimaskine
Se produkter
Printer farve Farvelaserprinter
Se produkter
Printer sort/hvid Sort/hvid printer
Se produkter