Miljø

Kontakt os
Både når det kommer til arbejdsmiljø og hensynet til miljøet er Triumph-Adlers maskiner skånsomme, og vi stræber efter gennemsigtighed hos slutbrugeren.
 
For at opnå et effektivt arbejdsmiljø placeres vores maskiner ofte tæt på brugerne, og Triumph-Adlers printer, kopimaskiner og multimaskiner er derfor særligt støjsvage, og såvel sleepmode som standby er standardfunktioner på alle maskiner, hvilket både eliminerer unødig støj og er energibesparende.
 
Hvad end det drejer sig om materialerne i produktionen, energiforbrug, udledningen af affaldsstoffer, tonerforbrug eller afskaffelse af brugt emballage – vores mål er at anvende alle ressourcer på ansvarlig og optimal vis uanset hvor i produktets livscyklus den anvendes. F.eks. er al emballering genanvendelig og vores toner underkastes jævnligt laboratorieundersøgelser, for at sikre at indholdsværdien af en række stoffer ikke overskrider de lovmæssige krav. Såfremt der anvendes original toner på korrekt vis er Triumph-Adlers toner derfor ikke sundhedsskadelig. En lang række af vores avancerede produkter har et lukket tonersystem, hvilket udelukker direkte kontakt med toneren og ikke efterlader tonerrester i maskinen. Derudover er vores sliddele langtidsholdbare. Levetiden på TA Triumph-Adlers tromler og toner er typisk 15-16 gange længere end på tilsvarende dele fra konkurrerende producenter.
 
Generelt stræber vi efter konstant integration af nye teknikker og standarder i udviklingen af vores produkter, og sikrer derigennem at både multifunktionsmaskiner, kopimaskiner og printere er langtidsholdbare investeringer.
 
Find vores miljøbrochure her
(Engelsk)

Vores produkter
Kopi-print-scan Farve MFP Multifunktion Printer
Se produkter
Kopi-print-scan Sort/hvid MFP Sort/Hvid Kopimaskine
Se produkter
Printer farve Farvelaserprinter
Se produkter
Printer sort/hvid Sort/hvid printer
Se produkter