Nærmeste forhandler

Kontakt os

TA Triumph-Adler forhandles over hele landet af vores certificerede forhandlere, som er eksperter i at rådgive dig i at finde den rette kontormaskine til dit behov. Find din nærmeste forhandler af vores produkter på kortet herunder.

Du kan også kontakte os på info@ospoffice.dk for henvisning til nærmeste forhandler af kopi og print produkter eller ring til os - tlf. 70 20 16 32.

Vis på et større kort

 

Find din næste kontormaskine i hele landet

På denne side finder du et overblik over alle vores forhandlere, som er i stand til at levere lige den kontormaskine, som du er på udkig efter. Vores produkter sælges i hele landet - fra Næstved nede på Sydsjælland og til Hirtshals oppe i det nordlige Jylland. Vores forhandlere er spredt strategisk ud, så du altid er garanteret en leverandør af din næste kontormaskine i lokalområdet, uanset hvor dit kontor er placeret. Det er vigtigt for os, at vi samarbejder med en række forhandlere i et stærkt netværk, der altid er tæt på dig og din virksomhed. Af samme årsag er vores forhandlere certificerede, så vi kan stå inde for kvaliteten af den service, som de er i stand til at levere.

 

TA Triumph-Adler har et bredt udvalg af forskelligt professionelt kontorudstyr til alle behov, og uanset hvilken kontormaskine du leder efter, så har vi løsningen. På vores side kan du finde et hav af forskellige maskiner, som vores forhandlere har adgang til. Vi har et rigtig godt forhold til vores certificerede partnere rundt omkring i landet, og skulle du have særlige krav til din næste forhandler, så er du altid velkommen til at ringe og få vejledning i hvordan, du finder frem til den helt rigtige samarbejdspartner til dit kontor.

Hvordan køber du en kontormaskine?

Når du skal købe en ny kontormaskine, så opfordrer vi altid til, at du først tager stilling til omfanget af dit printbehov, samt hvad du har af forventninger til maskinens egenskaber. Vi fokuserer meget på, at vores løsninger skal være med til at effektivisere din arbejdsgang, og det er derfor vigtigt, at du får den rette løsning til din situation. På vores produktsider finder du en masse forskelligt information om vores produkter samt tekniske specifikationer, som kan hjælpe dig under denne proces. Du kan selvfølgelig også tage direkte kontakt til enten os eller en af vores forhandlere og få hjælp og råd gennem processen mod en ny kontormaskine i stedet.

 

På kortet længere oppe på siden finder du en række blå markører, som hver og én indikerer placeringen på en af vores forhandlere. Kortet er interaktivt, hvilket vil sige, at du blandt andet kan zoome ind for en mere nøjagtig placering eller klikke på de forskellige markører. Når du klikker på markør, så vil du se alle kontaktinformationer i en sidebar på venstre side, der er til rådighed på den givne forhandler. Alt der er tilbage er blot at tage kontakt til forhandleren og få en snak om dine omstændigheder, så I kan finde frem til den helt rigtige kontormaskine.

Få lokal rådgivning til køb af din kontormaskine

Alle vores forhandlere er eksperter i vores produkter og yderst kompetente i at vejlede og rådgive kunder. Når vi samarbejder med en forhandler, så er de certificeret i vores løsninger og sidder inde med et teknisk know-how, som kan hjælpe med at præcisere den kontormaskine, der passer bedst til dig. Det er et afgørende aspekt, at omfanget af vores service også strækker sig ud til dem, som vi arbejder sammen med. Det sikrer, at vi kan skabe en mere helstøbt og sammenhængende oplevelse for alle, der ønsker at købe en ny kontormaskine.

 

Det kan være rigtig betryggende på samme tid, at man samarbejder og køber sine kontormaskiner fra en forhandler, som er placeret forholdsvis tæt på én selv. Mange virksomheder har et stærkt netværk i lokalområdet, som de kan trække på og vokse sammen med. Vores mange forhandlere rundt omkring i landet giver dig god mulighed for at finde den helt rigtige samarbejdspartner tæt på dit kontor. Det medfører også, at man har mulighed for fysisk kontakt og derigennem opbygge en endnu stærkere og langsigtet relation.

 
Vores produkter
Kopi-print-scan Farve MFP Multifunktion Printer
Se produkter
Kopi-print-scan Sort/hvid MFP Sort/Hvid Kopimaskine
Se produkter
Printer farve Farvelaserprinter
Se produkter
Printer sort/hvid Sort/hvid printer
Se produkter